onsdag 5 december 2012

Back to school!


Idag har vi fått sovmorgon då vi inte skulle iväg till en skola, Swami Vivekanand school, förrän vid klockan halv 11. Under vår färd med rickshaw så tog det lite längre tid än förväntat då våra chaufförer åkte till fel skola i början – till en skola som låg väldigt långt ifrån. Väl framme på rätt skola fick vi ett väldigt fint välkomnande med en välkomstceremoni samt en fin rundtur av skolan. 



 

Under välkomstceremonin fick vi lyssna på en väldigt fin sång som var till guden Krishna samt att vi fick se en väldigt vacker dans som framträddes av två unga flickor, och denna dans var till guden Ganesha. Efter dessa fina framträdanden så redovisade Anna om Sverige och Rebecka redovisade om Svenska traditioner för skolans elever. Egentligen var det menat att jag (Nadine) också skulle redovisa men tiden räckte inte till eftersom det blev dags för lunch. När ceremonin var över så fick vi en indisk lunch serverad på skolan som smakade väldigt bra.

 

Efter skolan så besökte vi shoppingstället igen för att hitta lite presenter till dem där hemma, men det blev lite ”presenter” till oss också.  När vi var klara med shoppingen så besökte vi det katolska barnhemmet igen för att umgås med barnen ännu mera. Detta tyckte vi var helt underbart då vi tjejer älskar barn (Andreas stannade på hotellet under shoppingrundan och besöket på barnhemmet).

På kvällen gick vi ut på restaurang för att äta middag med Dr. Shelat, rektor Mr. Jain och vice rektor Mr. Joseph. Denna middag blev en lyckad kväll med intressanta samtalsämnen och många skratt.
/Nadine

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar